Viaţă în stradă şi o continuă sărăcie…

Neavând un loc sigur unde să doarmă, neavând un acoperiş între de-asupra capului, grupările de oameni ce se află în această stare sunt tot mai multe, acest lucru fiind inevitabil pentru majoritatea. Sărăcia în care trăiesc o viaţă întreagă i-a transformat în oameni de o tărie extraordinară reuşind să depăşească orice greutăţi şi orice obstacole. Modul în care îşi desfăşoară viaţa reprezintă simpla sărăcie în care trăiesc, totul acomplia buy online fiind într-o dezordine totală, atât socială cât şi fizică, de aici venind şi caracterizarea primită de restul societăţii asupra etniei ce-şi are veacul în suburbiile oraşului.

16 comments
    1. Aşa e, însă problema e că nu se asigură integrarea acestor persoane în societatea oarecum “normală” . Poate că o ajutorare a copiilor, că părinţii lor sunt formaţi bine încât nu se pot schimba, ar reprezenta un real ajutor pentru România, scăzând cazurile de foamete şi morţi subite.

  1. As vrea cateodata sa cred ca tipul acesta de oameni vor disparea cu incetul… dar se face ca mereu vad mai multi si mai multi…
    Pacat.

  2. Am uitat, cat despre poze, imi plac foarte mult. 🙂 In mod special, faptul ca ai ales un sepia mai sec sau un gri mai colorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *