Wallpapere de Paste

Sfânta sărbătoare a învierii domnului Iisus Hristos reprezintă pasul cel mare către mântuirea întregului glob şi a tuturor sufletelor ce-şi au locul pe acesta. În urma răstignirii mântuitorului pe cruce, în urma tuturor ritualurilor barbare la care a fost supus, în urma tuturor lucrurilor inumane la care a fost supus, o rază de lumină avea să vestească puterea credinţei şi miracolul ce urma a se petrece.

La trei zile după ce a fost înmormântat într-o peşteră de soldaţii romani, miracolul s-a întâmplat. Nici urmă de Iisus Hristos în acea peşteră, ci doar amprentele unei minuni ce tocmai a schimbat perspectiva întregii lumi mântuitorului, urmând a-L considera singura cale de purificare sufletelor, singura cale de scăpare din acea lume a păcatelor.

Despre această  perioadă a miracolelor şi a transformării credinţei în singura cale de mântuire, s-au creeat legende despre obiceiuri strâns corelate cu învierea Lui Iisus Hristos. Una dintre legende este cea cu privire la vopsitul ouălor în roşu şi ciocnirea acestora.

Ouăle vopsite în roşu simbolizează sângele mântuitorului curs pentru eliberarea întregii lumi de sub păcat, fiind astfel cea mai bună cale de comemorare. În momentul în care Sfânta Fecioară trece pe sub Domnul Iisus Hristos cu un coş plin de ouă, sângele acestuia le-a oferit o culoare roşiatică, pornind astfel obiceiul respectat chiar şi în aceste timpuri.

Mai jos urmează să vă prezint cel de-al 9-lea pachet de wallpapere, acesta fiind dedicat sărbătorilor pascale. În el veţi găsi 8 fotografii la rezoluţie ridicată potrivite pentru fundalul spaţiului de lucru al dumneavoastră. (pachetul de wallpapere îl puteţi descărca de aici )

Paşte fericit !

4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *