(P) Wallpaperfx.com – Wallpapere HD

Wallpaperfx.com este un site de wallpapere HD ce ţine însă să iasă din tiparul clasic din acest domeniu şi să introducă noi facilităţi create cu scopul de a uşura munca cititorului depusă pentru căutarea unui fundal ideal pentru monitorul său.

Încă de pe prima pagină este vizibil în partea stângă a site-ului un chenar în care se poate alege rezoluţia monitorului, sistemul urmând automat să vă prezinte doar wallpaperele create pentru rezoluţia selectată.

Aveţi astfel la dispoziţie o gamă largă de rezoluţii, putând fi încadrat astfel orice monitor. Puteţi alege să căutaţi wallpapere full HD (Full HD Wallpapers),wallpapere la rezoluţia de 2560×1440 (2560×1440 Wallpapers), şi multe alte variante, găsind astfel cu siguranţă cea potrivită pentru montiorul dumneavoastră.

Înregistrându-vă pe wallpaperfx.com puteţi chiar dumneavoastră să uploadaţi wallpapere, creându-vă practic propriul portofoliu ce va fi pus la dispoziţie tuturor vizitatorilor. Tot prin intermediul acestui cont puteţi să vă alăturaţi comunităţii, putând astfel să comentaţi şi să selectaţi ca favorite wallpaperele ce v-au plăcut cel mai mult.

Tot de pe prima pagină puteţi selecta şi categoria de wallpapere în care vreţi să căutaţi. Sunt disponibile astfel mai multe categorii precum cele cu maşini, 3D, cu fete, cu vedete, din sport, etc.

Demn de apreciat pe acest site de wallpapere este designul modern foarte bine implenenant care vă permite să accesaţi uşor meniurile şi să regăsiţi rapid informaţiile căutate. În concluzie recomand site-ul wallpaperfx.com tuturor celor ce doresc să îşi infrumuseţeze fundalul monitorului cu nişte imagini din o gamă largă de categorii.

9 comments
  1. Frumos mai lucreaza Gabriel Puscuta… n-am ce zice. Stii cumva pe ce framework este construit (poate raspunde chiar propietarul) ? Pare a fi CodeIgniter.

  2. Foarte misto site-ul, imi place cum arata si mai ales ca au wallpapere calitative. am observat ca pun destul de multe wallpapere noi pe zi si asta e un plus pentru ca au continut fresh. le urez succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *