Workshop Adi Hădean, fotografie și artă culinară

De mult timp îmi doream să văd un astfel de workshop și la noi în țară. Nikon România organizează un workshop de fotografie și artă culinară alături de Adi Hădean, astăzi, în Polus Center Cluj, la ora 12. Evenimentul intitulat Masa de Crăciun va fi prezentat de Adi și va avea incursiuni atât în domeniul artei culinare, cât și în cel al fotografiei specifice acestia.

Bunătățile pe care le gătește Adi le putem vedea în fiecare zi pe blogul lui, la fel și fotografiile frumoase pe care le realizează acestora. Workshop-ul va fi șansa multor persoane de a vedea munca din spatele unui articol scris de Adi, spre exemplu, și de a învăța mici trucuri și secrete . La eveniment va fi prezent și fotograful profesionist Attila Soos care va oferi de asemena sfaturi în domeniul fotografiei culinare.

Pentru mine Adi Hădean este exemplul clar al devotamentului, al pasiunii și al muncii depuse de o singură persoană pentru a ajunge acolo unde și-a propus. Mulțumim Adi pentru articolele zilnice cu care ne încânți papilele gustative și retina!

Mi-ar fi plăcut tare mult să pot ajung la Cluj să văd acest workshop live! Îl voi urmări însă cu interes pe Nikonisti.ro, loc în care evenimentul va fi transmis live începând cu ora 12. Puteți vedea aici workshopul live!

 

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *