Workshop foto pentru bloggeri de turism la #ATRADoftana

#ATRADoftana

În urmă cu câteva săptămâni Alex Filip și Toma Nicolau îmi povesteau de noul lor proiect și de faptul că urma să iau și eu parte la el. Am fost tare încântat de ce urma să iasă și am acceptat de la bun început ideea de a realiza un workshop de fotografie pentru bloggerii de turism. Iar când am aflat locul în care se va ține am rămas fără cuvinte.

Workshop-ul se va desfășura în perioada 29-31 mai la Valea Doftanei la Pensiunea ATRA. Uitându-vă în afișul workshop-ului veți recunoaște cu siguranță locul din diverse emisiuni TV sau reportaje realizate acolo. Nu am ajuns niciodată nici în Valea Doftanei, nici la această pensiune, așa că va fi o curiozitate și pentru mine și o experiență extrem de interesantă.

Așadar, alături de 10 bloggeri de turism vom discuta despre fotografia de vacanță, de călătorie și fotoreportaj și apoi vom ieși să fotografiem întreaga zonă, încercând să reproducem exact ceea ce ar însemna o zi de vacanță într-un anumit loc, oricare ar fi el. Vom simula o zi dintr-o călătorie, dintr-o vacanță și vom reproduce cam toate situațiile pe care le-am putea întâlni. Vom discuta, vom învăța unii de la alții și vom realiza lucruri frumoase, sunt convins! 🙂

Ne vedem la Doftana! 🙂 Mulțumesc frumos, Eurial Invest – Peugeot România, pentru fotoautomobilul de deplasare până la locul cu pricina!

#ATRADoftana este un eveniment organizat de Eventur, in parteneriat cu pensiunea ATRA Doftana si Sony Romania.

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *