Workshop Photo Krown Braşov – Impresii

Iată că s-a încheiat şi primul workshop ţinut de mine. Acest prim workshop a avut ca subiect prezentarea genurilor fotografice macro, fotoreportaj, eveniment sportiv şi reliefarea, într-un mod sumar, a importanţei creării un blog foto şi întreţinerii lui.

Ce mi-a plăcut la acest prim workshop?

Deşi nu au fost prezente foarte multe persoane am reuşit, în anumite momente ale prezentării, să pornim diverse discuţii pe temele menţionate. Acest lucru a adus un plus prezentării şi a reuşit să mărească nivelul de interactivitate al acesteia.

Mulţumesc frumos lui Mihai Gheorghe pentru invitaţia la workshop şi sper ca, în viitor, să mai avem ocazia de a ţine astfel de prezentări.

În perioada imediat următoare voi publica atât înregistrarea cât şi întreaga prezentare. Vă mulţumesc tuturor pentru prezenţă!

Ce am făcut după workshop?

Partea de după workshop a fost definită în totalitate de oamenii braşoveni. Am avut ocazia de a cunoaşte şi recunoaşte, pentru câteva ore, câteva persoane de excepţie, printre care se regăsesc Bogdan Dăscălescu, Bogdan Ciungara, Radu Bălan, Marius Balaban, Adrian Mlădin, Mihai Gheorghe, Vlad Moldoveanu, Alex Pîrcălăboiu.

Vă mulţumesc pentru seara frumoasă petrecută împreună! Mai jos veţi putea vedea fotografii de la workshop şi de la întâlnirea de după.

Credit foto din timpul workshopului: Alex Dima şi Adrian Mladin.

10 comments
  1. ai un avantaj foarte mare…. mai exact vocea puternica, ca am ajuns de la frig la cald si ma lua somnu, dar cand ai inceput sa vorbesti, pe langa ca era interesant aveai si o voce asa impunatoare de te facea sa fi atent :))

    si sa sti ca, chiar daca stiam si eu multe din cele discutate, tot am invatat cate ceva nou 🙂

    Multumim pentru workshop! 🙂

  2. just so special… f tare… mi- ar fi placut sa fiu acolo si sa te vad prezentand… cred ca a fost foarte interesant… felicitari!

  3. Ma bucur ca te-am putut ajuta si te-am lansat cu hosting si domeniu ,te-ai tinut de treaba si ai ajuns mare ma laud oriunde cu tine si cu alex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *