După Redescoperă România, Maramureș

Echipa Redescoperă RomâniaÎncă nu reușesc să realizez faptul că cele 7 zile petrecute cu minunații oameni #dinRomania au trecut, pur și simplu nu pot!

Și acum mă gândesc la prima zi în care Adi Mihălțianu alături de Carmen Rusu m-au luat de la Casa Presei libere și apoi am mers să o recuperăm pe Ligia Adam. Și acum mă gândesc la opririle de pe drum în care dansam și cântam, în care ne simțeam foarte bine. Și acum mă gândesc la drumul răbdării cu Mocănița și melodiile cântate de corul ce-l avea în frunte pe Doru Panaitescu. Și acum mă gândesc la serile în care editam zeci de fotografii și le livram cât de repede puteam. Și acum mă gândesc la…tot ce a fost, la tot ce încă este de fapt în sufletele noastre!

…și acum mă gândesc la saltul nostru în slow-motion, salt care a fost susținut, la propriu, de mâinile lui Bobby Voicu și Andrei Crivăț și de starea de plutire a lui Zoso.

…și acum mă gândesc la încercările mele și ale Andrei Zaharia de a fotografia peisajele superbe direct din mașină.

A fost frumos, foarte frumos! A trecut însă și foarte repede…

Felicitări încă o dată echipei organizatoare! Admir puterea de a coordona 24 de persoane a Ancăi Bundaru, a Anei Bulgăr, a lui Bobby Voicu. Nici nu vreau să mă gândesc la cât de greu e să coordonezi atâtea persoane. Dovadă a acestui lucru este faptul că în cele 7 zile nu a fost niciun incident, nu s-a întâmplat nimic rău. Felicitări!

…și acum mă gândesc la cum salutam oamenii de pe stradă împreună cu KorinaMS și aștepam să fim salutați înapoi, însă uneori cetățenii nu reacționau sau pur și simplu se blocau.

…și acum mă gândesc la caracterul puternic al Nebuloasei, la faptul că a condus zi de zi sute de kilometri într-un ritm rapid, fără incidente, oferindu-ți o siguranță aparte!

A fost frumos, foarte frumos! A trecut însă și foarte repede…

Filmulețe puteți vedea la Razvan și Auraș Mihai pe blog, ne-au suprins în cele mai plăcute momente ale călătoriei! Poveștile toate vor începe să fie adaugate aici, la Hoinaru și fanpage-ul său! Povești frumoase puteți citi și la Corina Georgescu, George sau Claudia Tocilă pe blog, scrise într-un stil foarte plăcut!

Augustin Radu e cel care te face să zâmbești orice ar fi și încontinuu îți poate spune câte o poveste plină de haz! El e clar directorul diviziilor stand-up comedy! Abia aștept să mai trec pe la București să o revăd pe Andreea Burlacu, pe Oana Brătilă și restul găștii #dinRomania!

Pe drumul din ziua a șasea, în timp ce călătoream cu Adi, Andra (daaa, trance addicted, așa cum se autodescrie și ea) am avut parte de niște melodii foarte plăcute coordonate de Psaico! (de, e om al clubului)

Dacă o să urmăriți articolele de după excursie veți vedea și niște documentare foarte interesante realizate de Alina Constantinescu (și a sa voce plăcută) în coproducție cu Răzvan. Vor fi foarte interesante, vă asigur!

În excursie am avut parte și de două obiective superbe, Nikkor AF-S 24-120 VR și Nikkor AF-S 85 Macro, obiective pentru care mulțumesc Nikon Romania și SKIN Media!

Vă mulțumesc tuturor încă o dată pentru tot! Mi-a făcut plăcere și sper să ne mai întâlnim!!

Redescopera Romania este un proiect Petrom, susţinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45si Muzeul National al Taranului Roman.

A fost frumos, foarte frumos! A trecut însă și foarte repede… (mai jos veți putea vedea o selecție a fotografiilor care mi-au plăcut cel mai mult)

(more…)

5 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *