Review: Trepied Manfrotto 190X PROB + Cap 804RC2

Acum aproape o săptămână vă prezentam, într-un mod sumar, trepiedul Manfrotto 190x PRB și capul Manfrotto 804RC2, kitul ideal pentru majoritatea fotografilor dornici de o calitate aparte și, în același timp, de un preț accesibil. Revin astfel cu review-ul promis, review realizat după două săptămâni de la achiziționarea acestui kit, perioadă în care nu am fost niciodată nemulțumit.

Trepied Manfrotto - Vedere generală

Înainte de a începe review-ul propriu-zis vreau să țineți cont de faptul că diferența dintre Manfrotto și alte branduri stă la nivelul detaliilor și al angajamentelor pe care și le ia brandul în momentul în care vinde un produs. Echipamentele Manfrotto sunt patentate, existând din ce în ce mai multe soluții privind siguranța, mobilitatea și restul criteriilor ce definesc un trepied. Vă rog astfel să încercați să urmăriți detaliile produselor prezentate mai jos, detalii care vă vor oferi o oarecare siguranță privind alegerea.

Mai jos vă invit să vedeți un film de prezentare al întregului kit, trepiedul Manfrotto 190X PROB și capul Manfrotto 804RC2. Filmul a fost realizat cu Nikon D7000 și Nikkor AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 din mână. Chiar și așa rezultatul e destul de stabil, zic eu, plăcut de urmărit și totodată diferit de cele formale. Urmăriți detaliile, ele sunt cele ce contează! (more…)

11 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *